МЕНЮ










13 лютий 2018 - 15:16
Іспанські продукти: як вибрати, де купити?

У всьому світі іспанські продукти цінуються за свої смакові якості. Але той, хто вже встиг їх спробувати, ніколи не забуде їх аромат і чудовий післясмак. Це стосується таких виробів, як хамон, ковбаси елітних сортів і овечий сир.


Кожна країна може похвалитися якимось досягненнями. Так ось Іспанія займає почесне місце в галузі виробництва продовольчих виробів та алкогольних напоїв. Товари з Іспанії унікальні, неповторні і незабутні. Наприклад, м'ясні делікатеси примітні своїм глибоким ароматом, яскравим зовнішнім виглядом і особливою методикою приготування. Іспанці шанують традиції предків, тому кожен виріб виготовляється згідно зі стандартами. Так вже вийшло, що тільки на території Іспанії дозволено виробляти іберійський хамон, тому процес строго контролюється державними органами. Знайти оригінальні продукти з Іспанії ви зможете в каталозі магазина Jamones, пройшовши за посиланням https://jamones.com.ua/uk/.


Крім елітного м'яса, з іберійських свиней виробляють смачні ковбаси. Сорти сальчічон, фует і чорізо відомі у всіх куточках світу. Ці яскраві і часом неординарні делікатеси запам'ятаються вам назавжди. Для пікантності до складу деяких ковбас додається паприка, часник, чорний і червоний перець. Завдяки цьому виріб виходить незвичайним і незабутнім на смак.


Відрізнити оригінальну продукцію від підробленої можна за зовнішніми якостями. Гурмани здатні просто оцінити аромат делікатесу і сказати провінцію його виробництва. Що ж стосується звичайних споживачів, тут потрібно бути вкрай обережними у виборі.


Відмінними рисами справжнього хамона є його смак і запах. Іберійські окости довгі, вони мають приплющену форму і чорне копитце. Вага окосту може досягати 9 кг, а їх м'ясо мармурове з прожилками жиру. Окіст серрано короткий і круглий вагою близько 6 кг, а під шкірою розташовується світлий жир. Свою продукцію іспанці маркують. На кожному окості можна знайти індивідуальний код із зазначенням дати і місця виробництва.


Ковбаси відрізняють за зовнішніми критеріями. Сорт фует покритий щільним шаром благородної цвілі, і чим він товстіший, тим якісніше продукт. Ковбаса чорізо має яскраво-червоний колір за рахунок великої кількості паприки в складі, а сальчічон відрізняється яскраво вираженим ароматом часнику і перцю. Звичайно ж, оригінальну зарубіжну продукцію краще купувати у постачальників, але якщо такої можливості немає, доведеться керуватися своїми навичками і знаннями.




Додати коментарі:
Ім’я

E-mail

Домашня сторінка

sty02 sty12 sty01 sty13 sty08 sty07 sty09 sty05 sty00 sty06 



pgt 0.89253 сек. / запитів: 7 / sitemap / Copyright © "Вечiрня газета" 2001-2015
Всі матеріали, розміщенні на сайті "Вечірня газета", є власністю сайту.
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання (hyperlink) на www.vechirka.com.ua