МЕНЮ










19 листопад 2013 - 12:14

Виробництво мяса збільшилося


У січні–жовтні 2013 року загальний обсяг виробництва м’яса в області склав 54,1 тис.т. Збільшення виробництва м’яса порівняно з січнем–жовтнем 2012р. відбулося за рахунок росту обсягів реалізації худоби та птиці на забій у сільськогосподарських підприємствах (на 0,9 тис.т або на 5,8%). Про це повідомляє головне управління статистики в Кіровоградській області.

Порівняно з відповідним періодом минулого року виробництво молока в усіх категоріях господарств збільшилося на 2,9% та склало 286,8 тис.т, у т.ч. у сільськогосподарських підприємствах – на 2,1% (39,2 тис.т), господарствах населення – на 3% (247,6 тис.т).

У сільськогосподарських підприємствах (крім малих) надій молока від однієї корови (по середньому поголів’ю) порівняно з січнем–жовтнем 2012р. збільшився на 156 кг (на 4,3%) і становив 3778 кг.

Загальне виробництво яєць усіма категоріями господарств у січні–жовтні 2013р. зменшилося порівняно з січнем–жовтнем 2012р. на 1,4% і склало 467,2 млн.шт., у т.ч. сільськогосподарськими підприємствами – на 21,1% (154 млн.шт.). Натомість господарства населення наростили виробництво яєць на 12,4% (313,2 млн.шт.).

У господарствах усіх категорій чисельність поголів’я великої рогатої худоби становила 148,7 тис. голів (на 5,8% більше ніж на 1 листопада 2012р.), у т.ч. корів – 67,2 тис. голів (на 0,4% більше), свиней – 275,6 тис. голів (на 1,4% менше), овець та кіз – 55 тис. голів (на 1,1% більше), птиці – 5851,5 тис. голів (на 0,2% більше).




Додати коментарі:
Ім’я

E-mail

Домашня сторінка

sty02 sty12 sty01 sty13 sty08 sty07 sty09 sty05 sty00 sty06 



pgt 0.40117 сек. / запитів: 7 / sitemap / Copyright © "Вечiрня газета" 2001-2015
Всі матеріали, розміщенні на сайті "Вечірня газета", є власністю сайту.
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання (hyperlink) на www.vechirka.com.ua